miercuri, 13 noiembrie 2013

Taxe si impozite onlie in sectorul III? Da, e posibil!

Primaria Sectorului 3 ofera posibilitatea tuturor cetatenilor din subordinea sa sa realizeze plati online prin serviciul Directiei de Taxe si Impozite Locale direct pe site-ul Ghiseul.ro. Am cautat pe internet cateva informatii despre aceasta metoda de plata si am gasit urmatoarele informatii pe CodFiscal.net:

În primele nouă luni din acest an, s-au realizat pentru achitarea taxelor şi impozitele locale folosind cardurile 321.849 de tranzacţii, cu 90.000 mai multe decât în perioada ianuarie – septembrie 2012, ceea ce înseamnă o creştere cu 37%, o evoluţie similară fiind înregistrată şi la nivelul valorii plăţilor, potrivit lui Cătălin Creţu, directorul general pentru România al Visa Europe. Plăţile online prin www.ghiseul.ro au crescut ca număr cu 84%, la 25.169 tranzacţii, însumând 5,35 milioane lei, ceea ce reprezintă încă foarte puţin chiar din totalul plăţilor prin card pentru taxe. „Consider că plăţile de taxe online se confruntă cu unele obstacole în principal din cauza a două aspecte: posibilitatea ca primăriile să suprataxeze pe cei care vor să plătească taxele cu cardul online şi lipsa unei strategii eficiente pentru distribuţia credenţialelor, care permit accesul milioanelor de contribuabili pe portalul www.ghiseul.ro, pentru a afla cât au de plată şi a face plata către primăria sau primăriile în jurisdicţia cărora îşi au proprietăţile“, a spus Creţu.
Cred ca aceasta campanie de pormovare a serviciului de plata a taxelor si impozitelor online a fost un real succes, fapt pentru care scriu si eu aceasta campanie. Blogul meu sustine pe deplin initiativa DITL3, a Bancii Transilvania si a Visa Europe. Afisul campaniei il pun mai jos, poate va va ajuta si, cine stie, poate in curand o sa primiti unul din premii...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu